Втім уже наступного дня народний депутат від "Слуги народу" Микола Тищенко розповів, що Немчінов попросив вибачення за свою поведінку.

Цікаво: Учасник АТО і викладач: що відомо про нового міністра Кабміну Олега Немчінова

В особі нашої фракції він вибачився перед усім українським народом,
– пояснив Тищенко у коментарі телеграм-каналу "Pavlovsky News".

Нардеп також підкреслив, що Немчінов саме так і сказав: "Така помилка була у моєму житті, але я прошу вибачення за неї". Водночас телеграм-канал "Правда Качури" стверджує, що міністр перепросив, зокрема, і за свої пости про Володимира Зеленського.

"Усі факти про Зеленського били поширені з недостовірних джерел. Коли я дізнався його особисто, то кардинально змінив власну думку", – цитує Олега Немчінова телеграм-канал.

Про розмову з міністром розповів і голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко у коментарі журналістам в кулуарах Ради. Він підкреслив, що з Немчіновим "було досягнути порозуміння". За словами Корнієнка, Немчінов досягнув порозуміння і з президентом.

Тищенко про Немчінова: дивіться відео телеграм-каналу "Pavlovsky News"

Що відомо про "порохоботство" Олега Немчінова?Воно здебільшого обмежувалося особистою сторінкою майбутнього міністра у фейсбуці. Під час президентської компанії Немчінов відверто "топив" за Порошенка, але не втрачав нагоди і пожартувати про Володимира Зеленського.

Зокрема, Олег Немчінов називав майбутнього президента України "резидентом", наводив жартівливі аналогії між Володимиром Зеленським і Василем Голобородьком. Влітку 2019 року він навіть брав участь у праймеріз "Європейської солідарності".