Про це вона написала на своїй Facebook.

"Фільм "Свати" дійсно, є дуже добрим і веселим, яких сьогодні вкрай мало, практично немає. Зізнаюся, що це наш улюблений з дочкою сімейний серіал", – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Це питання має два аспекти, – у Держкіно прокоментували ситуацію зі "Сватами"

На думку Поклонської, рішення СБУ є абсурдним, і воно демонструє, що основною метою Служби безпеки є знищення "непорушого зв'язку між народами Росії і України, знищити мову, знищити традиції, знищити справжню, добру і красиву Україну".

Але це неможливо! У нас одна віра, історія, культура, що так дратує і змушує панікувати іноземних ляльководів, які захопили Україну. Тих, хто "спонсорує" правлячих українських олігархів і чиновників, а також – режисерів абсолютно інших фільмів, навіть за межами України, але з однією метою – показати нас, нашу історію і культуру іншими,
– заявила Наталія Поклонська.

До своїх думок, вона додала уривок вірша, де йдеться про громадян України та Росії як про рідних братів, у яких "єдина Батьківщина".

22 листопада СБУ заборонила Федору Добронравову в'їзд до України – російський актор свого часу здійснював незаконні поїздки на територію окупованого Криму.

Оскільки він виконує головну роль у серіалі "Свати", який створила українська студія "95 Квартал", то з’явилась інформація, що Держкіно може взагалі заборонити цей кінопродукт. У зв’язку із ситуацією, продюсер Володимир Зеленський, який є одним із творців цього серіалу, різко висловився щодо його імовірної заборони.