Мішку обвинуватили у нападі на Андреу Остольт, пише Daily Mail. Дівчина заявила, що у квітні 2017 року собака напала на неї та її тер'єра під час поїздки парком на триколісному велосипеді.

Остольт заявила, що Мішка стрибнула на неї, вишкіривши ікла, тож, захищаючи свого улюбленця, дівчині довелось підставити свою ногу, яку Мішка начебто й покусала.

Після цього дівчина подала в суд на 84-річного власника собаки за володіння небезпечною твариною, яка не піддається контролю. На слуханнях Торлі заявив, що у Мішки важка форма ожиріння (собака важить близько 50 кілограмів) і тому вона при усьому бажанні не може навіть бігати, не те, що б ще й стрибати на когось.

Читайте також: Журбинка дня: у Японії помер "закоханий" у вигадану дівчинку пінгвін

За версією чоловіка, його собака нікого не вкусила, тільки гавкала у відповідь. Суддя прийняв сторону Торлі, і, з огляду на комплекцію Мішки, визнав обох невинними у цьому інциденті.

Власник Мішки також розповів, що собака страшенно любила смажену курку і яловичину, чим її й розгадував до таких габаритів попередній господар. Наразі тварина підтримує особливу дієту й поступово худне.