Зоряна Скалецька – мати двох дітей. У одному зі своїх перших інтерв'ю вона наголосила: залишила їх без приготованого борщу не для того, щоб дати комусь реалізовувати свої "хотєлки" та просувати чиїсь інтереси.

Важливо! Глава Міністерства охорони здоров'я Зоряна Скалецька заявила, що наступні 14 днів проведе в обсервації, в одному приміщенні з евакуйованими з Уханю українцями у Нових Санжарах. Вона сподівається, що її присутність зможе заспокоїти як місцевих мешканців, так і решту країни.

Через майже пів року у МОЗ часу для сім'ї таки стало більше. "У мене з'явились шість заступників, з якими чітко визначені напрямки. Тому робота максимально структурувалась", – пояснила міністерка. Й додала, що напередодні вдалося навіть піти з дітьми у кіно.

Хотілось би більше, насправді. Але зараз період з гострими респіраторними захворюваннями та реформами,
– додала вона.

Крім цього, Скалецька зазначила, що практикує разом з дітьми здорове харчування: смаженого намагаються не їсти, лише варене або запечене в духовці. Адже це корисніше та простіше, ніж згодом користуватися послугами лікарів.

Ексчоловік міністерки – Олександр Черненко, колишній нардеп від БПП. Чиновниця розповіла, що підтримує з ним комунікацію у питаннях, пов'язаних з вихованням дітей. У відповідь на питання про нові стосунки міністерка пожартувала: можна оголосити конкурс, поки що її серце вільне.

Також Скалецька розповіла, що має сімейного лікаря, який веде її останні 20 років. Разом з дітьми вона щороку проходить плановий огляд. "Максимально намагаємось втримати наше здоров'я під контролем", – запевнила вона.

Читайте першу частину інтерв'ю зі Скалецькою про те, чи готова Україна до боротьби з коронавірусом.А також – про якість української медицини та як відбуватиметься другий етап реформи.

Дивіться відео повного інтерв'ю Зоряни Скалецької: