Про це з посиланням на адвоката компанії Віталія Каська повідомляє УНН. За словами адвоката, представники НАБУ не пояснили причину затримання Трофименка.

"Представилися, сказали "ви" затримані за підозрою у вчиненні злочину", після чого примусово доставили в НАБУ", – повідомив Касько.

Читайте також: Викручували руки Нацполіції: як скандальна "Трейд Коммодіті" намагалася продати паливо МВС

Затримали Трофименка одразу після прес-конференції в центрі Києва, де компанія "Трейд Коммодіті" представила свою позицію щодо корупційного скандалу навколо Міністерства оборони. Саме на цій прес-конференції ще один інвестор компанії розповів, яке відношення до "Трейд Коммодіті" має пропрезидентський депутат Олександр Грановський.

Нагадаємо, 11 жовтня детективи НАБУ здійснили низку обшуків у справі про корупційну схему розтрати 149 мільйонів гривень під час закупівель у Міноборони. В Національному антикорупційному бюро стверджують, що затримали заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Ігоря Павловського та директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулєвича.

Більше про те, як провінційна компанія зуміла вигравати мільярдні тендери в держави – дивіться за посиланням.