Зафіксували ворожий квадрокоптер поблизу населеного пункту Водяне. Про це повідомило командування Об'єднаних сил.

Зверніть увагу Разумков заявив, що Україна потребує більшої присутності ОБСЄ на Донбасі

Українські військові засобами радіоелектронної боротьби подавили безпілотник противника.

Упродовж поточної доби (1 листопада 2020 року – 24 канал) обстрілів з боку противника на ділянках відповідальності наших бригад зафіксовано не було. Уздовж лінії розмежування спостерігається тиша,
– зазначили у штабі ООС.

У повідомленні ствердили, що в районі проведення операції сапери ДСНС розмінували понад 3 гектари території та передали на знищення 113 вибухонебезпечні предмети.

Для мінімізації наслідків артилерійських обстрілів попередніх років рятувальники Об'єднаних сил проводять роботи з відновлення пошкоджених житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Наразі відремонтували 4 будинки. Ще на 4 об'єктах відновлювальні роботи тривають.

Перемир'я на Донбасі: що відомо

  • Режим тиші на Донбасі діє з 27 липня 2020 року.
  • Українські військові дотримуються умов припинення вогню. Попри це, російські бойовики регулярно порушують його і обстрілюють позиції ЗСУ.
  • Окупанти зірвали перемир'я 30 жовтня 2020 року. Вони обстріляли позиції українських захисників, внаслідок чого 2 українських військових загинули.
  • Україна ініціювала екстрене засідання ТКГ. Сторони домовилися під час переговорів повернутися до дотримання режиму припинення вогню.