Про це Окуєва написала на своїй сторінці у Facebook.

"Самозахист героїзмом щиро не вважаю, відповідно, жодних бонусів, нагород, орденів і медалей за це не чекаю. Ніколи за ними не ганялася", – мовиться у повідомленні бійця АТО.

Читайте також: Закінчились патрони і я почала видавлювати йому очі, – Окуєва про бій з нападником

Окуєва також наголосила, що не планує ще коли-небудь балотуватися на виборах "щиро не бажає нікому з друзів "рейтингу", піднятого таким шляхом".

Усі сумніви, думки експертів і не-дуже-експертів щодо самого бою – особиста справа кожного з "експертів", але я з цього приводу нічого коментувати поки що не маю права. Зараз активно ведуться слідчі дії за моєю участю. Сьогодні цілий день цим займалися,
– написала Окуєва.

Вона також висловила переконання, що розслідування замаху на неї та її чоловіка буде ретельним, ґрунтовним і неупередженим.

"На мій погляд, всі матеріали для цього є, в числі іншого головне те, що всі фігуранти живі і в свідомості", – зазначила боєць АТО.

Нагадаємо, 1 червня на Подолі у Києві сталася стрілянина, внаслідок якої вогнепальні поранення отримали двоє чоловіків.

Згодом стало відомо, що одним із поранених виявився росіянин чеченського походження Адам Осмаєв, якого підозрювали у замаху на президента Росії Володимира Путіна. Тепер він воює на Донбасі і очолює чеченський батальйон імені Джохара Дудаєва.

Разом зі своєю дружиною, яка також воювала в зоні АТО, Аміною Окуєвою, вони домовилися про зустріч з нібито французьким журналістом, який і вистрелив в Осмаєва. Окуєва встигла поранити нападника із нагородної зброї.

У стрільця виявили закордонний паспорт громадянина України на ім’я Олександра Дакара. За словами радника МВС Антона Геращенка, його завербували російські спецслужби.

Згодом нападнику на Адама Осмаєва оголосили про підозру.