Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Я вкрай незадоволений, що міністр має двічі приїжджати на вокзал, двічі «насолоджуватися» його станом. Всі ці пояснення з розряду "у нас не виходить його привести до ладу" – це неприпустимо!
– різко відреагував Омелян.

Також він попередив, про інспекцію усіх вокзалів, а потім і осель керівників Укрзалізниці.

Читайте також: Гройсман порадив керівництву "Укрзалізниці" поїздити нічними потягами

"Я хочу попередити керівництво Укрзалізниці, що ми проінспектуємо всі вокзали в Україні, а потім зайдемо до керівників Укрзалізниці додому і подивимось, як живуть вони, і порівняємо, наскільки це співвідноситься з тими умовами, в яких перебувають люди на вокзалі. Я думаю, що у них вдома більше порядку і зовсім інший стан санвузлів", – наголосив очільник Міністерства.

Омеляна додав, що Укрзалізницею передбачено 26 млрд гривень капітальних інвестицій.

"Одним із проектів якраз може стати ремонт вокзалу в Миколаєві. Але це має бути спільна робота Укрзалізниці, керівництва міста і очільника вокзалу. Вокзал – це обличчя міста, Миколаїв вже давно вимагає сучасної споруди, яка відповідатиме духу міста і матиме оптимальне функціональне навантаження".

Читайте також: В "Укрзалізниці анонсували масштабну боротьбу з тарганами

Володимир Омелян розповів, що "за рахунок того, що вдалося побороти корупційну складову у розподілі вагонного парку Укрзалізниці, компанія щомісяця додатково акумулює 300 млн грн, що за рік більше, ніж 3,5 мільярда гривень".

"Ми домовилися, що ці кошти підуть саме на інфраструктуру – на колію, на вокзали. Тому фінансування цього року буде", – запевнив очільник Міністерства.