Після того, як ексглава Адміністрації Президента Петра Порошенка очолив Харківський регіональний офіс політичної сили "Опозиційна платформа – За життя", партія почала втрачати прихильників. Про це повідомляє місцевий сайт Місто Х.

За даними ЗМІ, Ігор Райнін на цій посаді з'явився три місяці тому, проте офіційно так і не був представлений.

"Каюсь, що не від тієї партії я балотувався в нардепи (ред. – йшов по виборчому округу № 180) на минулих виборах. Але хто б міг подумати ?! Хай вибачать мене виборці, – написав у мережі Facebook член партії ОПЗЖ, колишній суддя Харківського апеляційного суду Володимир Плетньов. – Ігор Райнін – глава Харківської ОПЗЖ! Це вже, – як зараз модно говорити, – зашквар цілковитий! Я направляю до центрального офісу партії заяву про виключення мене з її рядів".

Більш жорстко про нове призначення на своїй сторінці у фейсбуці висловився інший член партії – Степан Сотников.

"Прийняв рішення про вихід зі своєї партійної організації. Заяву зареєстрував. На питання чому, відповів – я з пі**расами в одній партії не перебуваю", – написав він у себе на сторінці, коментуючи призначення Райніна.

В одному з коментарів до посту свого соратника Володимира Плетньова він уточнив чому. "Цей га*ндон повинен на кічі сидіти. Віктор Володимирович (Медведчук – ред) – вам би простіше було розпустити харківський осередок, ніж зрадника в наші партійні лави прилаштувати", – зазначив Сотников.

Відзначимо, що на сьогоднішній день Ігор Райнін є депутатом Харківської обласної ради. Туди він обирався від партії БПП "Солідарність".