Один з найвідоміших учасників шоу - компанія Esquiss Авто, яка стала популярною завдяки виробництву аеродинамічних комплектів. Ці хлопці мають мільйони шанувальників по всьому світі.

Представляємо автомобіль Boxster - дуже потужне і дуже дороге авто. На передній частині майстри компанії Esquiss Авто встановили новий обвіс, який покращив як зовнішній вигляд так і аеродинаміку автомобіля. Те ж саме зробили і в задній частині, де крім обвісу встановили новий спойлер.

По боках - нові вентиляційні отвори для охолодження двигуна і нові 19-дюймові хромовані колеса, розроблені спеціально для цього спорткару.

В середині автомобіля - суцільний шик. Салон повністю оббили світлою шкірою. Сидіння, дверні панелі, приладову панель все вкрили якісним і дуже красивим матеріалом, який ще й чудово поєднується з кольором кузова. Кузов автомобіля пофарбували в оранжевий колір.

На трасі автомобіль забезпечує від їзди лише насолоду. Двигун видає майже 250 кінських сил. Власники, які довірили своє авто спеціалістам з Esquiss Авто, про своє рішення точно не шкодують. Адже вони отримали якісне технічне перетворення та неймовірно красиве авто. Клієнти просто шаленіють від роботи цих майстрів.

Представляємо вам другу зірку експозиції - кабріолет Renault Megane.

Зміни які відбулися в автомобілі - вражають. Абсолютно новий, великий передній бампер, який йде від верхньої частини капота аж до нижньої частини бампера.

На задній частині обвіс складається з 2 частин. Верхній пофарбований в колір кузова, а нижній в чорний матовий тон. Спойлер на верхній частині багажника робить авто на вигляд більш агресивним.

На трасі, автомобіль теж поводиться чудово. Новий перепрограмований електронний центральний блок дозволив отримати більше потужності від двигуна, який видавлює до 145 кінських сил. І цього достатньо, щоб сміливо подорожувати дорогами Франції.