Також у випуску "Резонанс" на 24 каналі:

У спальному районі Києва на зупинці громадського транспорту перехожі побачили тіло 46-річної жінки і викликали правоохоронців. Під час огляду криміналісти виявили сліди асфіксії, які вказують, що її могли задушити. У постраждалої напередодні стався конфлікт зі знайомим.

За хуліганство одеська поліція затримала трьох іноземців. Чоловіки здійняли галас в одному з ресторанів міста через те, що їх не захотіли обслуговувати. Зловмисники спочатку вчинили бійку з персоналом, а згодом і з працівниками приватної охорони. На щастя, ніхто і не постраждав. За хуліганство молодикам загрожує до 5 років.

На Полтавщині вбили 17-річну дівчину. Поліцейські доволі швидко вийшли на ймовірного вбивцю. Ним виявився 18-річний місцевий хлопець.

У Києві на Майдані 30 жовтня сталась жахлива ДТП. У результаті 2 людей загинули. За словами очевидців, водій Land Rover з'їхав з вулиці Інститутської на пішохідну зону Майдану Незалежності. Потім він зніс 2 пішоходів на зупинці та вилетів на зустрічну смугу проїзної частини Хрещатику.