Поки мама викликала швидку, тато відправився на місце, проте вже було пізно, передає місцеве видання 0629.

Читайте також: Через участь у грі "Момо" в Україні не загинула жодна дитина: дані поліції

Трагедія трапилась вранці 20 вересня на вулиці Куїнджі у закинутій багатоповерхівці, яку маріупольці іменують "пізанською вежею". Поліцейські встановили, що дівчина вистрибнула із 14 поверху та від отриманих травм загинула на місці.

Зараз правоохоронці встановлюють всі обставини трагедії і причини, котрі підштовхнули школярку до такого радикального кроку. За цим фактом вже відкрили кримінальне провадження,
– інформують в поліції.

Чому дівчина вдалася до такого кроку – поки загадка. Однією із версій було те, що дитина не хотіла переходити в нову школу, мовляв, це призвело до конфлікту в сім'ї.

будинок самогубців Маріуполь
Закинутий будинок під нахилом, який маріупольці величають "пізанською вежею", притягує самогубців

Проте, у навчальному закладі не пов'язують трагедію із переходом до нової школи. Відомо, що дівчина перейшла туди ще 1,5 роки тому і це не викликало у неї жодних проблем.

Дівчинка була з гарної родини. Вона була творчою, писала пародії, брала участь в шкільних заходах,
– розповіли в адміністрації школи.

Також там зазначили, що ніколи не чули про конфлікт загиблої із однокласницею, який начебто мав місце у школі минулоріч.
До слова, закинута будівля, де школярка звела рахунки із життям, має погану славу. Так звана "пізанська вежа" стала місцем, де молоді люди вчиняють самогубство.