Все що їм потрібно — звичайна ширма і проектор. Здавалось би нічого особливого, але таких простих засобів вистачає, щоб розповідати цілі історії - про любов, кіно, мандрівки світом.

Головний інструмент постановок – їхні тіла, які можуть показати все. При цьому кістяк команди – випускники Чернігівського технічного університету: економісти, менеджери, інженери. Є навіть візажист. Та всіх об'єднав театр і бажання вигадувати щось нове.

5 років тому від студентського колективу не очікували надто багато, а вони хотіли здивувати. Не встигло їм виповнитись й трьох місяців, як вони впевнено покрокували на шоу "Україна має талант". Результат – півфінал і це точно не назвеш везінням новачків.

Читайте також: Найкращий стартап 2014 в Європі зробили троє українців

Для німецьких глядачів готували постановку про екологію, поляків зворушили до сліз сценами з їхньої історії. Ця команда точно знає, як досягати мети. Коли не вистачало на поїздку на Британське шоу талантів, не полінувались організувати цілу компанію зі збору коштів. І таки поїхали.

Планки собі не ставлять, бо прагнуть досягти максимуму. Поблажок не чекають. Так, щоб ніхто не міг робити скидки, що це мовляв український театр з провінційного міста.

Їхня мета – світовий рівень і захоплені погляди глядачів у всіх країнах світу. А для цього готові працювати. До мозолів, у будні і вихідні. А головне, готові нестандартно мислити, бо ж саме це і є секретом успіху.