Про це "Дождю" розповів арт-консультант Микола Євдокимов, який працював разом з Мішкін.

Читайте також: Скрипаль міг видати важливу для Росії інформацію: стало відомо про поїздку шпигуна до Швейцарії

Він назвав Мішкіна "товариською, в міру відкритою, цинічною, нормальною молодою людиною".

Також Євдокимсов згадав, що Мішкін тоді давав йому рекомендації по здоров'ю.

Він точно навчався на лікаря. По-моєму, це була військово-медична академія,
– сказав Євдокимов.

За його словами, він впізнав "Петрова" відразу після інтерв'ю Маргариті Симоньян. Після цього він написав у Facebook пост і звернувся до колишніх колег по "Гарсону", які погодилися, що "Петров" схожий на офіціанта Олександра Мішкова.


Фото "Дождя"

Видання пише, що адміністратор кафе, яке зараз знаходиться на місці "Гарсона", також згадала Мішкова і сказала, що якось випадково зустрілася з ним на Фінляндському вокзалі, де вони поговорили.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері разом із донькою було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх було атаковано сильнодійною нервово-паралітичною речовиною "Новачок". 10 квітня з лікарні було виписано Юлію Скрипаль, а 18 травня – вже самого екс-розвідника Сергія Скрипаля. Британська розвідка вважає, що до отруєння є причетною Росія.

Згодом, 4 липня, у британському містечку Еймсбері, яке розташовується неподалік сумнозвісного Солсбері, чоловік і жінка внаслідок дії невідомої речовини потрапили у критичному стані до лікарні.Потім з'ясувалося, що потерпілі – 45-річний Чарлі Роулі та 44-річна Дон Стерджесс, а отруєно їх було також "Новачком". За деякий час жінка померла.