Про це повідомляє Telegram-канал Mash.

"Тіло стрільця, який влаштував теракт в керченському політеху, знайшли в будівлі коледжу. Він застрелився", – зазначається у повідомленні.

Читайте також: Вибух у коледжі в Керчі: моторошні фото і відео з місця трагедії (18+)

Керч коледж вибух теракт підозрюваний самогубство
Підозрюваний у теракті наклав на себе руки

Крім того, свідки стверджують, що вибух нападник скоїв після того, як у нього закінчилися патрони. Спершу зловмисник розстрілював дітей із вогнепальної зброї, і тільки потім підірвав вибухівку.

За даними Telegram-каналу 112, ім'я цього підозрюваного – Владислав Р., він 2000 року народження.

Фото підозрюваного у теракті в коледжі у Керчі вибух
Підозюваний у скоєнні теракту в Керчі

Читайте також: Кривавий теракт у Керчі: останні новини

Самопроголошений голова окупованого Криму Сергій Аксьонов підтвердив "Интерфаксу", що студент, який влаштував вибух в коледжі в Керчі, наклав на себе руки. За словами Аксьонова, молодик навчався в коледжі, йому було 22 роки.

РБК з посиланням на джерело в МВС також сповістило, що правоохоронні органи підозрюють в організації вибуху в Керчі учня коледжу.

Зі свідчень учнів стало зрозуміло, що один з учнів незадовго до вибуху залишив у їдальні рюкзак. Також учні розповіли, що чули про цю молоду людину, що він проводить досліди з вибуховими речовинами,
– зазначило видання.

Дивіться відео про теракт у коледжі в Керчі:

Нагадаємо, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі стався вибух. Спершу припускалося, що вибухнув газовий балон, проте згодом стало відомо, що вибухнула бомба. Ймовірно, її підірвав невідомий молодий чоловік, який перед тим влаштував стрілянину у коледжі.

Внаслідок інциденту загинули 18 людей, ще понад 50 осіб зазнали поранень.

Через вибух у політехнічному коледжі в Керчі Слідчий комітет Росії відкрив кримінальну справу за статтею терористичний акт.