Затриманим повідомили про підозру

Усі підозрювані – родом з Полтавської області. Про це повідомляє пресслужба Офісу Генпрокурора.

Важливо Викрали 2,5 мільйона гривень і пістолет: автомобіль Укрпошти підірвали на Полтавщині

Наразі затриманим повідомили про підозру. Запобіжний захід їм обиратиме суд, сторона обвинувачення проситиме про тримання під вартою.

Водій авто Укрпошти – у реанімації

Раніше про затримання перших підозрюваних у цій справі розповів заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко у своєму фейсбуці.

Дякую колективу Національної поліції, який у найкоротші терміни встановив і затримав підозрюваних у збройному пограбуванні й замаху на вбивство співробітників Укрпошти,
– написав заступник глави МВС.

Геращенко також зауважив, що водій "Газелі", в якій їхали працівники Укрпошти, досі перебуває в реанімації. Саморобний вибуховий пристрій спрацював просто в нього над головою.

Він зауважив, що поліція продовжує шукати й інших причетних до цього злочину. Зокрема встановлюють навідників і посібників.

Зловмисникам ще раніше інкримінували замах на вбивство й розбій. За цією статтею їм "світить" до 15 років за ґратами або й довічне ув'язнення.

Підрив автомобіля Укрпошти на Полтавщині: коротко

  • Цей злочин трапився ще зранку 7 липня. У селі Тишки Полтавської області чоловіки напали на автомобіль Укрпошти. Зловмисники підірвали "Газель", вкрали з неї понад 2,5 мільйона гривень, а також заволоділи пістолетом охоронця.
  • На фото з місця вибуху було помітно, що він трапився всередині автомобіля. Водночас, як зловмисники заклали вибухівку – наразі невідомо.
  • Обоє працівників Укрпошти, що перебували в авто, потрапили до лікарні з численними травмами.

напад на авто Укрпошти, Полтавська область
Автомобіль Укрпошти після розбійного нападу / Фото Нацполіції