Про це пише видання ТСН.

Читайте також: Заколот у "ЛНР": карикатурист висміяв подію дотепною картинкою

За даними терористичних ЗМІ, разом із Плотницьким у підвалі утримують його охорону, дружину і обвинувачувану в державній зраді "очільницю адміністрації" Ірину Тайцман.

При цьому є інформація, що готують швидке "розблокування" Плотницького та затримання його найближчого оточення, причетного до спроби перевороту.

Також медіа бойовиків повідомляють, що нині так звана "прокуратура "ЛНР" захоплена силами "МВС", а низка "чиновників" заарештовані.

Нагадаємо, 21 листопада екс-глава "МВС "ЛНР" Ігор Корнет влаштував у Луганську "військовий переворот". Також у захопленому Луганську відключили телебачення, радіомовлення та мобільний зв'язок. А у місто в’їхала колона військової техніки.

Конфлікт виник місяць тому – Плотницький звинуватив Корнета в тому, що той не зміг запобігти низці диверсій проти бойовиків та попросив залишити незаконно відібрану в луганчанки квартиру. Після цього він забарикадувався у своєму офісі в компанії колишніх беркутівців. Будівлю, а заразом і весь центр окупованого міста, оточили прибічники Плотницького на бронетехніці, зі стрілецькою зброєю та гранатометами.