Про це він повідомив у коментарі журналістам 24 каналу, і водночас додав, що не хоче і не може коментувати цю інформацію.

Читайте також Експосадовець часів Януковича Цушко претендує на посаду заступника глави Мінфіну

Також Сергій Марченко зазначив, що факт призначення чи непризначення – це рішення уряду.

Є чи немає подання міністра – це також можна перевірити. По Цушку подання на будь-яку посаду ще немає. Це все, що я можу прокоментувати,
– пояснив міністр фінансів.

Крім цього, голова Мінфіну відмовився відповідати, чи було б йому комфортно працювати як міністру з таким заступником.

"Одне скажу: Василь Цушко – порядна людина, я з ним знайомий. Працювати чи ні – вирішувати не мені, є уряд. Це питання на цьому етапі не розглядається ні сьогодні, ні завтра. Як буде воно актуальне, тоді можна говорити. Зараз – це не предмет для розгляду", – наголосив Сергій Марченко.

Що відомо про Василя Цушка:

  • Цушко – відомий в минулому політик і чиновник. Його 4 обирали депутатом парламенту: у 1994, 1998 ("Селянська партія"), 2002 і 2006 роках ("Соціалістична партія").
  • Після обрання Олександра Мороза спікером Верховної Ради став лідером парламентської фракції "Соцпартії".
  • З грудня 2006 по грудень 2007 Цушко був міністром внутрішніх справ, змінивши на посаді Юрія Луценка. Після звільнення Цушка (за станом здоров'я), Луценко повернувся на посаду.
  • Цушко також був міністром економіки в уряді Миколи Азарова з 11 березня 2010 по 9 грудня 2010 року. На цій посаді Цушко пообіцяв, що уряд введе податок на розкіш.
  • Після реорганізації міністерства і відставки Цушка, експрезидент Віктор Янукович виніс на голосування Ради кандидатуру Цушка на посаду голови Антимонопольного комітету України. Цушко очолював АМКУ до лютого 2014 року.
  • У 2014 році він заявив, що після Майдану до влади прийшли такі ж "буржуї", які й були до того.