"У травмпункт її доставила міліція, підібрали Тетяну на вулиці. У неї струс мозку. За словами родичів, зараз їй зашивають обличчя", - повідомляє Мустафа Наєм з посиланням на Олексія Гриценка.

За його словами, Тетяну на вулиці підібрала міліція і вона не змогла пояснити, що сталось. Далі ймовірний перебіг подій журналіст наводить все-таки начебто зі слів Тетяни Чорновол.

Вона повертала до себе в село Гора, коли помітила за собою стеження. Вона різко повернула назад до Борисполя. Але машина почала її притискати. Після чого її машину кілька разів ударили кузовом. Вона зупинилася. З машини вибігли двоє, розбили скло. Вона вискочила з машини і спробувала втекти. Її наздогнали і били. Били двоє чоловіків, - пише Наєм.

Журналістка не може сама пересуватись, її повезли на рентген.

"Українська правда" повідомляє також, що останній пост Чорновол описував "хатинку" головного міліціонера держави пана Захарченка. До того Тетяна критикувала у своїх блогах та статтях Медведчука, Клюєва, Азарова, Льовочкіна та сім'ю Януковича.

Видання пропонує вважати всіх цих людей замовниками нападу на журналістку до моменту, поки не буде встановлено нападників.

Поліція і бандити спільно зачищають неугодних владі - так діяли диктаторські режими Африки і Латинської Америки. Янукович йде шляхом Мугабе і Самоси. На місці є депутати Андрієвський, Ярема. Тримаємо за Таню кулаки, - відреагував своїм дописом у Твіттері нардеп Андрій Шевченко.

До слова, ввечері 24 грудня у Харкові завдали декілька ножових поранень активісту Дмитру Пилипцю, який брав участь в організації місцевого Євромайдану.