Попрощатися з дівчиною прийшли місцеві мешканці села, шкільні подруги та вчителі вбитої дівчинки, повідомляє NewsRoom.

Варте уваги По-звірячому познущалися чоловіки: у селі розповіли, хто міг вбити дитину під Харковом

Вони досі не можуть повірити в те, що відбулося. Депутатка місцевої сільради Тетяна Пантелєєва розповіла, що підозрювана у вбивстві Тетяна працювала на трьох роботах, щоб утримувати дочку. А перед жахливим вбивством до 23:00 працювала. Христина зустріла її після цього о 23:45. А вже за годину відбулося вбивство.

Протоієрей Андрій Несвітайло, настоятель релігійної громади святого Онуфрія Великого в Подвірках, відзначив, що в селі досі шоковані тим, що відбулося. Особливо всіх шокували фотографії вбитої дівчинки, які масово поширили інтернетом, в тому числі в групі села.

Відео з похорону 13-річної дівчинки Христини, яку жорстоко вбили

Вбивство Христини П'янової поблизу Харкова: головне

  • 30 квітня у Харкові гола жінка йшла вулицею. В одній руці тримала пакет з відрізаною головою дитини, в іншій – ніж. Її затримала поліція.
  • Жінка разом із донькою і братом жила у селі Подвірки. Саме брат вранці 30 квітня звернувся до поліції та повідомив, що у сусідній кімнаті виявив обезголовлене тіло неповнолітньої племінниці.
  • На момент затримання жінка була тверезою. Вона не перебувала на обліку у психіатричній лікарні та не мала довідок про проблеми з психічним здоров’ям.
  • Правоохоронці відкрили справу за статтею про умисне вбивство. Вона передбачає позбавлення волі від десяти років до довічного.
  • Під час розгляду суду про обрання їй запобіжного заходу, жінка поводилася неадекватно. Вона заявила, що в неї немає доньки Христини, а її дочку звати Єва. На час досудового розслідування суд помістив Тетяну під варту на 2 місяці без права внесення застави.
  • Сусіди про саму Тетяну відгукуються позитивно. Натомість до її брата, з яким вони мешкали в одному будинку, мають негативне ставлення через алкоголь.