Про плани мітингувальників

– Ветерани війни за незалежність, які є головними в акції тиску, об’єдналися в рух визволення. Оскільки Петро Порошенко проігнорував вимоги протестувальників, ветерани війни за незалежність почали блокування його заробітків. Одна група заблокувала дорогу до логістичного центру компанії "Roshen", який розташований на Київщині. Інша група почала блокування кондитерської фабрики у Вінниці. Я буду йти до магазинів, де президент заробляє свої гроші, і буду переконувати наших співвітчизників не давати йому жодної гривні. Закони і голос розуму не чує нинішній президент. Можливо бажання не втрачати прибутки приведе його до тями.

Читайте також: Що потрібно зробити, щоб посадити корупціонерів в тюрми

Зараз важливо не як президент виглядатиме політично, а, що далі буде з державою. Ветерани АТО, які врятували цю державу, вимагають від нього важливих для країни рішень. Не об’єднювався з людьми Януковича, накшталт Льовочкіна і Бойка. А краще розблокував би процес, який приведе за грати топ-корупціонерів, який покладе край безкарності у Верховній Раді.

Про Антикорупційний суд

– Ухвалення законів – це тільки перші потрібні кроки. Нам треба повністю очистити державу від топ-корупції, позбавити впливу олігархів на владу, медіа, прокурорів і суддів.

Читайте також: Наступна українська революція відбудеться не на вулицях, – нардеп

– Так само обов’язково, щоб за результатами цієї боротьби, ми принесли в країну юстицію. Той самий Антикорупційний суд – це насправді справедливість для топ-корупціонерів, справедливість для суспільства, яке вони обкрадали. Він має їх відправляти за грати і повертати гроші. Ми маємо набагато важливішу вже завдання і цілі, ніж просто змінити правила політики, управління державою. Нам треба гарантувати, що ці правила не будуть топтатися. Поки президент займається збагаченням, жоден закон не буде працювати.