Тільки в період з 15 серпня по 31 грудня 2016 року всі покупці абсолютно нового автомобіля гарантовано отримають в подарунок сертифікат на сервісний пакет послуг, який дає право пройти безоплатне обслуговування до пробігу 45 000 км включно!

Сервісний пакет послуг включає:

– регламентне планове ТО (2 500 км, 15 000 км, 30 000 км, 45 000 км. згідно з картами ТО, які зазначені в сервісній книжці) включаючи запасні частини і витратні матеріали*;

– мийка та прибирання автомобіля при проведенні кожного регламентного ТО.

Термін дії акції – 36 місяців з дня покупки автомобіля.

Нагадаємо, що на вибір українським покупцям нової Hyundai Elantra запропоновано 3 комплектації: Classic, Comfort, (в тому числі з додатковим пакетом "Безпека") і Elegance. Для топової комплектації може бути доступний ряд опцій, які раніше були властиві тільки преміум-сегменту. Зокрема, клімат-контроль з функцією антизапотівання, підігрів передніх сидінь і керма, круїз-контроль, датчик дощу, шкіряний салон, вентиляція сидінь, автоматичне відкриття багажника, задній парктронік і камера заднього виду, датчики контролю "мертвих зон" в дзеркалах заднього виду, габаритні ліхтарі DRL при русі вдень, світлодіодні задні ліхтарі, світлодіодні габаритні ліхтарі і литі диски R17 з гумою 215/45/R17.

* Додаткові роботи і заміна запасних частин, які не входять у планове ТО згідно сервісній книжці, проводяться за бажанням клієнта і оплачуються окремо.

Поспішайте придбати свою Elantra – кількість машин обмежена!

Компанія OOO "Хюндай Мотор Україна" – офіційний дистриб'ютор автомобілів всесвітньо відомого бренду HYUNDAI в Україні. Дилерська мережа компанії є однією з найбільш розгалужених, що дозволяє надавати клієнтам повний комплекс послуг з продажу та сервісного обслуговування автомобілів Hyundai на рівні кращих європейських і світових стандартів.