Про це повідомляє "Польське радіо".

Зазначається, що глава кабінету президента Польщі та співголова консультативного комітету президентів Кшиштоф Щерський готовий прийняти в Польщі українського співголову комітету спільно з українською делегацією. Про це вже повідомлено до Адміністрації Президента України.

Читайте також: Президент Польщі висунув нові звинувачення Україні

У польській президентській канцелярії зазначили, що це буде "наступна після візитів в Україну віце-прем'єра польського уряду Пьотра Глинського і міністра закордонних справ Вітольда Ващиковського можливість для подання українській стороні очікувань щодо найважливіших питань польсько-українських відносин".

"Президент Дуда сподівається також на особисті кроки президента Петра Порошенка в контексті актуального стану двосторонніх відносин", – наголосили у Варшаві.

Нагадаємо, 7 листопада президент Польщі Анджей Дуда закликав Президента України Петра Порошенка не призначати на посади чиновників з антипольськими поглядами. Після цього Порошенко запропонував Дуді провести надзвичайне засідання Консультаційного комітету президентів України і Польщі, щоб вирішити всі розбіжності між країнами.