Як повідомляє прес-служба українського гаранта, під час візиту відбудуться двосторонні перемовини, у яких ще братиме участь новопризначений Федеральний канцлер Себастіан Курц.

Читайте також: Журналісти з'ясували, якими гастрономічними шедеврами міг харчуватися Порошенко на Мальдівах

"Під час зустрічей будуть обговорюватися питання подальшого поглиблення політичного діалогу на найвищому рівні, торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між двома державами, розвиток ситуації на Донбасі та зміцнення санкційної політики ЄС з метою підтримки міжнародних зусиль щодо відновлення територіальної цілісності та суверенітету України", – підкреслюється у заяві президентської канцелярії.

Крім того зазначається, що у рамках програми перебування заплановано також спільне відвідування очільниками держав Віденського оперного балу, на який Президента України запрошено як особистого почесного гостя Президента Австрії.

У прес-службі українського президента підкреслили, що Віденський оперний бал – щорічний державний захід, в якому бере участь керівництво країни, а президент Австрії має привілей запросити на цей захід голову однієї з держав як особистого гостя.