Таку думку політик висловив 31 жовтня в ефірі грузинської телекомпанії "Руставі 2" з Києва, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Повна нісенітниця, що мене можуть заарештувати в Києві з дня на день. У них на це немає ні сили, ні виконавців. Сьогодні в Україні йде активний процес обвалення економіки і чинної влади, як це відбувалося свого часу в Грузії при Шеварднадзе", – заявив Саакашвілі.

Читайте також: Чому не варто депортувати Саакашвілі: думка експерта

Натомість політик не виключив можливості свого викрадення і таємної відправки у Тбілісі.

Звичайними правовими процедурами вони не зможуть мене передати в Грузію, так в цьому випадку необхідно мене затримати і кілька тижнів протримати в ув'язненні. Єдиний вихід у них – десь викрасти мене, заштовхати в літак і відправити у Тбілісі, але за цим послідує повалення народом уряду України, а також прискорення процесу вигнання з Грузії олігарха Іванішвілі,
– заявив Саакашвілі.

Лідер "Руху нових сил" також запевнив, що навіть у випадку, якщо він опиниться в ув'язненні в Грузії, то не планує спокійно сидіти в камері.

"Я буду активно боротися в ув'язненні, якщо це, звичайно, відбудеться. Я звернуся не тільки до членів та прихильників нашої партії "Єдиний національний рух", а й до грузинського суспільства, в якому у мене є велика підтримка. Є у мене підтримка і в грузинських держструктурах, в тому числі і в правоохоронних органах", – запевнив Саакашвілі.

До слова, напередодні Міхеїл Саакашвілі заявив, що генпрокурор України Юрій Луценко запустив процес підготовки документів з метою його арешту та екстрадиції до Грузії.