Інцидент трапився близько 3 ночі. Буковинські прикордонники помітили автомобіль, що рухався на великій швидкості і не збирався зупинятися. Про це інформує прес-центр Держприкордонслужби.

Дивіться також: Затримали іноземця, який намагався вивезти з України зброю: фото, відео

Засліпивши охоронців кордону фарами водій скерував автомобіль на прикордонний наряд, створивши явну загрозу життю та здоров’ю правоохоронців,
– мовиться у повідомленні.

Так, прикордонники почали стріляти у повітря, а коли й це не зупинило водія, відкрили вогонь по колесах. Після цього автівка за декілька метрів зупинилася.

Водій автомобіля сказав, що в салоні є поранений, і він втрачає свідомість. На місце інциденту негайно викликали карету "швидкої". Пасажира автомобіля госпіталізували. Тим часом прикордонники повідомили про подію поліцейських і військову прокуратуру. Наразі тривають слідчі дії та з’ясування усіх обставин інциденту.

Буковинська поліція оприлюднила фото позашляховика, на якому двоє українців намагалися без перевірки перетнути кордон з Румунією.

позашляховик Румунія кордон стрілянина
Позашляховик, на якому двоє чоловіків хотіли прорватися в Румунію/ прес-служба Нацполіції Чернівецької області

Правоохоронці також уточнили, що 24-річного пасажира автомобіля із вогнепальним пораненням доправили до Путильської Центральної лікарні.

Розгляд справи передали до Державного бюро розслідувань. Жодної інформації про можливу контрабанду чи будь-які інші порушення з боку водія позашляховика немає. Окрім того, невідомо, чому він так поспішав перетнути кордон.