Як підкреслюється у традиційному звіті прес-центру Штабу АТО, попри те, що ворог продовжує здійснювати обстріли українських позицій, ситуація перебуває під повним контролем Збройних Сил України.

Читайте також: Цаплієнко назвав нові звільнені села на Донбасі

За словами українських військових, на Луганському напрямку найгарячіше було на Світлодарській дузі. Зокрема, тут під вогонь зі 120-міліметрових мінометів потрапили опорні пункти ЗСУ неподалік Новолуганського.

Також незаконні збройні формування неодноразово обстрілювали із мінометів, гранатометів, озброєння БМП і стрілецької зброї оборонців Луганського, а також кілька разів відкривали вогонь по українських воїнах, які тримають оборону поблизу Лозового.

Щодо Донецького напрямку, то тут російські найманці зі 82-міліметрових мінометів обстрілювали оборонців Пісків, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – захисників Авдіївки та шахти Бутівка, а з гранатометів і озброєння БМП – підступи до Березового.

Потішили у Штабі і приємними новинами.

Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських воїнів за минулу добу немає. Крім того, два військовослужбовці Збройних Сил України, які напередодні вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, завдяки власному бойовому досвіду та навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів,
– наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, 23 листопада на лінії зіткнення відбувся 8-годинний бій на Луганському напрямку. Внаслідок цього загинули 4 українські бійці та ще два зазнали поранень, щоправда втрат зазнали і бойовики.