Про допит в СБУ

– Я ніколи не літав в Росію. Це принципово для мене. Саме після революції ми розірвали усі відносини з РФ. Ми – це нова СБУ. Ми почали знищувати російських агентів і протидіяти російській агресії. Тому проти мене в Росії порушено й не закрито кримінальну справу.

Тому все, що зараз відбувається – це просто політичне замовлення. Спершу проти львів'ян: Порошенко пройшовся по Садовому. Потім – по Саакашвілі, Сакварелідзе. Тепер ось за мене взялися. Але саме ми заперечуємо олігархат.

Про перетин кордону з Саакашвілі

– Незаконного переходу 10 вересня не було, я стверджую як свідок. Жоден з громадян України не перетинав українсько-польський кордон.

В КПП Шегині влада заблокувала кордон, потім "замінувала" його, а потім навіть не евакуювала людей, чого вимагав закон України.

Про звинувачення у корумпованості

– Так, рух "Чесно" були у нас і ми врахували їхні підказки.

– Але у нас немає фінансування чи олігархів, у нас є сила понад 300 різних організацій, які самі знаходять відповідні кошти.

Про свої статки

– Я публікував свої стати ще до е-декларування. Ця інформація відома з 2007 року. А працюю я за контрактом в міжнародній інвестиційній компаній, тобто я є самозайнятою особою.