За допомогою дронів українські захисники виявляють нові позиції бойовиків. Вони там вже досить добре окопались. Просунулись десь на півсотні метрів вперед. У батальйоні "Донбас-Україна" кажуть, це тенденція декількох останніх місяців.

Читайте також: Волонтери зафіксували скупчення техніки бойовиків у Донецьку

"30-50 метрів, плавно рухаються вперед. Я не знаю, навіщо це їм потрібно, тому що ми в змозі все це знищити найближчим часом по команді, але вони роблять так демонстративно", – зазначив заступник командира батальйону "Донбас-Україна" "Гайдук".

Проте через чергове перемир'я команди такої не дають. До речі, попередній "всеохоплюючий режим припинення вогню" оголосили менше місяця тому. І не зрозуміло, коли воно закінчилось. Це перемир'я називається "дзеркальне", або "Великоднє".

Мені цікаво подивитися цій людині в очі, яка це оголошує і розуміє, що перемир'я не буде виконано. Ось просто подивитися йому в очі і поставити питання йому – навіщо? Напевно якась політика хитра. Я не бачу в них (у перемир'ях – 24)сенсу ніякого. Ці всі розповіді, що поганий мир кращий за війну – ніф*га він не краще, ніф*га,
– вважає "Гайдук".

Головне – що українські бійці точно знають, де ворог. І як тільки ті перші почнуть, а як показує практика 4 років війни, вони почнуть, його буде знищено.

Більше – дивіться в сюжеті.