Це трапилося після того, як поліція закрила головний вхід до палацу Casa Rosada, де розмістили труну із футболістом. Люди, які стояли в черзі, щоб потрапити до президентського палацу, стали вилазити на паркан навколо нього, кидати в поліціянтів пляшки та каміння. Про це пише Infobae.

Раніше Колишню наречену Марадони не пустили на прощання з футболістом

Відтак правоохоронцям довелося застосувати сльозогінний газ, гумові кулі та водомети.

Що кажуть шанувальники

Тисячі фанатів із самісінького ранку чекали своєї черги на вулицях Буенос-Айреса, щоб побачити труну, перед тим як її відвезуть на поховання.

Ми спокійно ставали в чергу, і раптово поліція почала стріляти гумовими кулями. Божевільні, я просто хочу попрощатись із Дієго,
– сказав 35-річний чоловік, що прийшов до палацу.

Попри дії поліції, деяким фанатам вдалося пробратися у внутрішній дворик резиденції.

Прощання із Марадоною та заворушення / Фото Getty images

Перервана церемонія

Президент Аргентини Альберто Фернандес попросив дочок Марадони продовжити церемонію прощання на 3 години, але це не допомогло заспокоїти людей, які продовжували прориватися до палацу.

Аби зменшити напругу і заспокоїти людей, МВС країни повідомило, що процесія із труною буде йти по заздалегідь визначеному маршруту, щоб всі охочі могли попрощатись.

Заворушення під час прощання із Марадоною: відео

Як пишуть у ЗМІ, доньки Марадони "зі сльозами на очах обняли труну і попросили фанатів заспокоїтися". Для безпеки труну із видатним спортсменом спершу перенесли в інше приміщення, а потім церемонію прощання завершили достроково.

Труну з Марадоною виносять із палацу Casa Rosada: відео

Помер Дієго Марадона: дивіться відео 24 каналу