6 червня партія Вадима Рабіновича та Юрія Бойка "Опозиційна платформа – За життя" провела з'їзд, на якому представила депутатів у Верховну Раду. 15 червня ЦВК зареєструвала їх кандидатами в народні депутати.

Що відомо про нерухомість лідера "Свободи" Олега Тягнибока – читайте у матеріалі 24 каналу

опозиційна платформа за життя

Список "Опозиційної платформи – за життя"

Якою нерухомістю володіє Рабінович?

Згідно з декларацією про доходи, українському політику ізраїльського походження, який тривалий час займався бізнесом, похвалитися особливо нічим.

2-й номер "Опозиційної платформи – За життя" вказав, що не володіє жодною нерухомістю, натомість всі маєтки задекларовані на його дружину Ірину.

Вона є власницею двох земельних ділянок у столиці України загальною площею 1676 квадратних метрів. Має ділянку у селі Іванкові Київської області на 47512 квадратних метрів.

Цікаво! Якою нерухомістю володіє Михайло Поплавський

Ірина Рабінович володіє також трьома житловими будинками у Києві. Їхня загальна площа становить 1483 квадратних метрів. Окрім цього, вона є власницею садового будинку на 357,8 квадратних метрів.

У декларації вказано, що жінка має квартиру, яка є спільною власністю з громадянином України на ім'я Борис Лютіков.

Родина олігарха також орендує будинок на 495 квадратних метрів в елітному селі Козин під Києвом, де розташований маєток Порошенка та інших українських топ-політиків.

будинок рабіновича
Будинок Рабіновича у Козині

У 2018 році блогер Сергій Наумович показав у Facebook цей розкішний маєток. За його словами, Рабінович щомісяця витрачає на проживання у ньому 10 тисяч доларів.

На сайті ріелторських агенцій зазначено, що котеджний комплекс перебуває під цілодобовою охороною, а в будинку встановленв додаткова сигналізація.

будинок рабіновича
Розкішний маєток олігарха

будинок рабіновчиа
Причал на Дніпрі

На території маєтку є SPA-басейн, зона відпочинку "Грот", сад, причал на Дніпрі, допоміжний будинок, а також будинок охорони.

будинок рабінович
Басейн у будинку Рабіновича

Незадекларована вілла

Блогер Василь Крутчак у соцмережі поділився інформацією про те, що на Вадима Рабіновича в Ізраїлі зареєстрована вілла під Тель-Авівом.

будинок рабінович ізраїль
Вілла в Ізраїлі

За словами Крутчака, будинок розташований у красивій місцевості Bitan Aharon. Однак маєток має "жлобський вигляд, оскільки напічканий відеокамерами, а всю жлобську суть підкреслюють на вході у віллу дві статуї левів". Згадки про цей маєток в офіційній декларації Рабіновича немає.

рабінович маєток ізраїль
На віллі встановлені камери спостереження

ізраїль вілла рабінович
Маєток Рабінович не задекларував

Коли відбудуться позачергові парламентські вибори: дивіться інфографіку

вибори парламентські вибори дата інфографіка 21 липня

Читайте більше про Нерухомість кандидатів у Верховну Раду