Про це в програмі "Право на правду" сказав головний політтехнолог кандидата у президенти Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

Читайте також: Перемога будь-кого з кандидатів – це поразка для України, – Давидюк

За його словами, Україна нормально жити не буде, поки політики будуть продовжувати дискредитувати один одного.

Під час цієї виборчої компанії, той об’єм "чорної" піар-компанії, з якою зіткнувся Володимир Зеленський, як основний кандидат, напевно, не відчув на собі ніхто,
– зазначив Разумков.

"Ніхто не може сказати, що штаб Зеленського чи його команда дозволяла собі хоча б мінімально використовувати чорні технології по відношенню до Порошенка, Гриценка, Тимошенко чи когось іншого", – додав політтехнолог.

Те, що почало відбуватися у другому турі – це "треш", з яким Україна ще не зіштовхувалася ніколи. Коли в роликах, опонента збиває "Камаз", то це за межею здорового глузду, моральних обмежень та бар’єрів, які можуть переступати люди,
– наголосив політтехнолог Зеленського.

Дивіться відео, у якому вантажівка нібито збиває Зеленського:

Проте виборчий штаб Петра Порошенко спростував інформацію, поширену командою Володимира Зеленського, про їх причетність до виготовлення та розповсюдження "чорного" ролика з кокаїном і вантажівкою.

Читайте також: Зеленський та Порошенко посварилися у прямому ефірі

Журналісти 24 Каналу також поспілкувалися з представницею команди чинного президента, яка сказала, що "це не справа рук Порошенка, але підтвердила, що виклав ролик адміністратор його Telegram-каналу".
Дивіться відео коментаря команди Порошенка:
У поліції відкрили кримінальне провадження за фактом розповсюдження цього ролика. А кандидат у президнти Володимир Зеленський отримав посилену охорону від держави.

Зеленський отримав державну, безумовно, функцію. Він отримав охорону Національної поліції. І ця охорона у нього діяла ще з першого туру, просто коли Зеленський вийшов у другий тур, ми, безумовно, посилили цю охорону,
– міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Які результати першого туру виборів?За підсумками голосування у першому турі президентських виборів в Україні переміг Володимир Зеленський, набравши, 30,24% голосів виборців. Друге місце зайняв чинний глава держави Петро Порошенко. За нього проголосували 15,95% голосів. 7 квітня ЦВК опрацювала всі протоколи з мокрими печатками і призначила другий тур президентських виборів на 21 квітня 2019 року. У ньому візьмуть участь Петро Порошенко і Володимир Зеленський.

вибори зеленський порошенко дебатиРезультати першого туру виборів