Зайве говорити, що результати за підтримки відданих українських фанів у команди куди кращі ніж під час візитів до суперників. Після першого поєдинку в Ужгороді та другого в Одесі збірна надовго, а саме майже на 7 років перебралася до столиці.

Загалом до нині хлопці у синьо-жовтій формі зіграли у Києві 66 поєдинків. Виграли із них 33. Відсоток звісно не поганий, однак далеко не такий як в улюбленому місті української національно команди - Львові. Вперше до міста Лева збірна завітала у вересні 2001 року і переграла вірменів. З того часу збірники ще 8 разів приїздили до столиці Галичини і жодного разу тут не програвали, звівши унічию лише один поєдинок та забивши аж 27 голів.

Є чим пишатися і фанам у Одесі та Дніпропетровську, де збірна теж не програвала. Щоправда в обох містах зіграла лише по 3 матчі, 2 з яких вигравала. Трохи гірша статистика у Харкова, куди національна команда приїздила 5 разів. Двічі тріумфувала, стільки ж разів програвала і розійшлася миром із хорватами. У 2003 синьо-жовті вперше завітали до Донецька і відтоді столиця Донбасу залишається нефартовою. 7 поєдинків - та жодної перемоги.

Утім, загалом зігравши 94 матчі вдома, українці програли менше 20, водночас зуміли добитися тріумфів рівно у половині - тобто 47 зустрічах, що безумовно є заслугою не лише футболістів але й синьо-жовтої тор сиди.