У короткій статті для Se.pl колишній восокопосадовець обурюється тим, як Саакашвілі з легкістю і без грузинського та українського паспортів гастролював Польщею.

"На батьківщині колишньому президенту Грузії висунули звинувачення за розгін протестів, перевищення службових повноважень і розтрату бюджетних коштів. Він оголошений у міжнародний розшук. Однак це анітрохи не завадило йому провести кілька приємних днів у Варшаві", – іронізує автор публікації.

Читайте також: Міхо-блукалець, або Пригоди ображеного Саакашвілі за кордоном

На думку Міллера, скандальний політик може здійснювати подібні "вояжі" без наслідків для себе тому, що він (Саакашвілі – "24") говорить саме те, що хоче чути нинішня влада Польщі.

Саакашвілі називає Путіна "кривавим убивцею", який "вирішив покінчити з Качинським та ідеєю незалежної Польщі", роз'яснює колишній прем'єр-міністр.

"Такі слова важливіші за будь-які паспорти і візи. Хто-зна, можливо, за свої заслуги Саакашвілі стане поляком і буде роз'їжджати по світу з польськими документами", – саркастично припускає Міллер.

Наостанок польський політик порівнює Саакашвілі-апатрида із Робін Гудом без Шервудського лісу.

Неважливо, які у Саакашвілі були надії: всі вони канули в Лету. Грузинський президент програв все, що міг програти. А зараз? Він із задоволенням зображає з себе Робін Гуда. Але де ж його Шервудський ліс?
– риторично підсумовує автор публікації.

Читайте також: Саакашвілі розповів про свій план повернення в Україну

Нагадаємо, 27 липня в Адміністрації Президента Порошенка підтвердили, що Саакашвілі позбавили українського громадянства.