Щоправда, зараз підстав для створення підгрупи немає. Про це Кравчук заявив в ефірі одного з українських телеканалів, пише 24 канал.

Важливо Зашморг на шиї України, – Кравчук про порядок мінських домовленостей

Він зауважив, що делегація конкретно не обговорювала це питання.

Питання в нашій делегації поки не обговорювалося. Є роздуми з цього питання. Але чи ухвалять таке рішення – не можу сказати, тому що для цього поки немає підстав,
– сказав Кравчук.

Водночас 13 листопада Україна підготувала нові деталі до Плану дій щодо Донбасу. Вони передбачають ретельно пропрацьовану процедуру передання Україні контролю над кордоном.

Нові деталі Плану дій щодо Донбасу

  1. Передання контролю над кордоном.
  2. Демілітаризація регіону.
  3. Абсолютний доступ місії ОБСЄ.
  4. Модель перехідного правосуддя.
  5. Повернення майна власникам.

Більше про це Українська сторона підготувала нові деталі до Плану дій щодо Донбасу, – ЗМІ

Що передбачає План дій по Донбасу

  • План дій по Донбасу розробила українська сторона. Мета – встановити мир на Донбасі та вже навесні 2021 року провести вибори на окупованих територіях.
  • Цей документ пропонує припинити збройний конфлікт і провести повну демілітаризацію окупованих територій. Після цього Україна візьме під контроль кордон та відновить нормальну життєдіяльність.
  • Аби цього досягти, українська сторона вимагає вже до 15 грудня 2020 року здійснити обмін полоненими за формулою "всіх на всіх", а також збільшити до 1,5 тисячі кількість представників моніторингової місії ОБСЄ на окупованих територіях.