Відбувається все це дійство під наглядом дорослих, які не лише допомагають, а й підбадьорюють малечу.

Читайте також: Екс-мер російського міста влаштував перегони прямісінько в торговому центрі

"Малий на "Геліку" їде МКАДом. А ви, зі скількох років за кермом, хлопці?" – запитує чоловік за кадром.

Крім того, на деяких кадрах видно, що дитині допомагає триматися жінка – її руки з яскравим манікюром іноді повертають кермо, відтак можна здогадатися, що хлопчик сидить у неї на колінах. Однак здебільшого малолітній їде самостійно та виконує команди.

"Тітка підказує, що робити", – підкреслює все той же чоловічий голос.

Як ця жінка згодом зауважила, в таких дитячих пустощах немає нічого поганого, пише "Газета.ru".

Малий на "Геліку": оригінальне відео

Російська поліція уже зацікавилася цим відеороликом, щоправда поки не до кінця зрозуміло, яке покарання загрожує тим, хто посадив хлопчика за кермо на жвавій міській магістралі – сума штрафу може коливатися від 3 тисяч рублів (близько 1300 гривень) до 100 тисяч рублів (трохи менше ніж 50 тисяч гривень). Також як покарання дорослих можуть зобов’язати виконати певні виправні та обов'язкові роботи.

Читайте також: Миколаївський мажор, з яким не змогли справитися поліцейські влітку, знову погрожував копам

До слова, вперше гучний ролик з’явився у Instagram-акаунті, який присвячено життю "золотої молоді" під назвою majorka_777_. У мережі з’ясували, і кому ця машина належить. Так, на сторінці користувача під ніком ariana_lopez_097, є дуже багато фотографій з жінкою за кермом саме цього автомобіля, поготів на деяких світлинах вона позує навіть на його капоті. Автомобілістка також любить знімати відеоролики, на яких роз'їжджає Москвою під гучну музику.