"Що стосується закону про гральний бізнес, я не думаю, що він буде готовий раніше 1 грудня. У будь-якому випадку перед Держкомпідприємництва поставлено завдання, щоб у цьому році його прийняли", — повідомив Колесніков.

Крім того, віце-прем’єр зазначив, що ідея направити гроші від відновлення діяльності грального бізнесу на підготовку до Євро-2012 навряд чи може бути реалізована.

"Поки сам гральний бізнес буде побудований, вже Євро закінчиться. Тому немає пріоритетності в цьому законі, але до 1 грудня, тим не менш, стоїть завдання його прийняти", — розповів Колесников.

Крім цього, чиновник також відзначає, що і грошові кошти від спеціальної лотереї навряд чи зможуть використовувати для підготовки до Євро-2012.

"Лотерею треба було починати 18 квітня 2007, готувати, і з 2008 року запускати. Сьогодні, за півтора роки до турніру, не бачимо можливості істотно поліпшити фінансовий стан з підготовки до Євро. Буде закон про гральний бізнес, очевидно, буде лотерея, наскільки вона виявиться ефективною — це питання часу", — підсумував Колесніков.