Приціл має видатну дату "народження" – 21 листопада 2016 року, у річницю Революції Гідності. Про історію його передачі розповідає керівник "Народного проекту" Максим Рябоконь, бо саме його зусиллями ця історія набула подальшого розвитку.

В одному із гарячих куточків фронту, де сєпари ще дозволяють собі нахабніти, служив один наш боєць. Хороший стрілець, з чудовою репутацією, справжній sharp-shooter. Хай і мав не найкращу гвинтівку, та бойові задачі виконував нарівні зі снайперами найсерйозніших калібрів. В один із днів сталася неприємність: наш хлопчина добряче насолив терористам, тож у відповідь його накрили потужним вогнем зі стрілецької зброї. Куля сєпара влучила у приціл, рикошетом поранила і самого хлопця.


Ось ці порвані шматки металу і врятували хлопцеві життя

"Хлопцеві пощастило – основний удар прийняв на себе сам приціл. Тим не менше, тимчасово вивели з ладу і хорошого хлопця, і оптику. Ми поспілкувались із цим хорошим хлопчиною, і дійшли до порозуміння. Наш новий чудовий приціл вже поїхав на передову – сяде на хороший калібр, і добряче послужить на ділі. А поранений хлопчина одужає, і повернеться до своїх чудових справ. Вже із новою хорошою гвинтівкою, з достойною оптикою – це ми гарантуємо", – запевняє Максим.

Новий теплоприціл вартістю у чверть мільйона гривень придбано на спонсорські кошти – такий знак довіри можливий лише завдяки чудовій репутації та прозорій системі звітності, впровадженій з перших днів роботи "People’s project". Це дозволяє нам екіпірувати підрозділи на передовій за останнім словом техніки. Та це не значить, що ми досягли остаточної мети: ще багато наших хлопців потребують нашої допомоги.

Долучайтеся до проекту "Оперативне реагування", аби допомогти нашій армії, адже саме народні пожертви дають нам можливість закуповувати найнеобхідніші прилади та спорядження для наших захисників. Снайпери отримають увесь асортимент сучасної оптики, стрільці – додаткові гаджети для влучної стрільби, сапери отримають інструменти та спорядження, а бійці – генератори та усе необхідне для комфортного несення служби та й просто життя у польових умовах.

Читайте також: Волонтерський проект для поранених військових завершено, проте необхідну суму не зібрано