Про це він розповів у прямому ефірі 24 Каналу.

Я повернуся в Україну. Планую перетнути кордон український кордон з боку котроїсь європейської держави. Іншого місця постійного проживання в мене немає ні в Європі, ні деінде. Навіть усі мої речі є досі в Україні. Більшість моїх друзів і партію, яку я очолюю, теж тут. Післязавтра я оголошу конкретну дату повернення,
– запевнив він.

Також Міхеїл Саакашвілі розповів про своє спілкування з європейськими політиками і провідними медіа.

Читайте також: Пранкери зателефонували до Саакашвілі: політик буде "мочити" Порошенка та олігархів всюди

"Я взяв на себе відповідальність захищати права українців. Порошенку й олігархам цього дуже не хочеться. Але я їх не боюся. Зараз я даю часто інтерв’ю європейським ЗМІ, розповідаю про ситуацію, що склалася. Також спілкуюся з низкою європейських політиків, закликаю підтримати український народ", – наголосив він.

Нагадаємо, 27 липня в Адміністрації Президента підтвердили, що Міхеїла Саакашвілі було позбавлено українського громадянства. А 1 серпня з’явився відповідний указ за підписом президента Петра Порошенка. Підставою для позбавлення Саакашвілі громадянства в Адміністрації Президента назвали неправдиві дані у заповненій анкеті Михайла Саакашвілі. Мовляв, він приховав інформацію про кримінальні провадження, відкриті проти нього у Грузії.