Так, згідно з офіційною інформацію, після скоєння злочину керченський стрілець наклав на себе руки пострілом з рушниці в підборіддя. Проте в мережі були опубліковані фото мертвого Рослякова з чистим підборіддям і цілим обличчям. При цьому збоку на корпусі стрільця виднілися дірки від влучань куль, невідомо ким прикриті книжкою.

Читайте також: Як пропагандисти Кремля маніпулюють трагедією в Керчі: промовисте відео

Окрім того, користувачі соцмереж вважають дивним той факт, що Росляков узяв із собою до коледжу свої документи, зокрема дозвіл на зброю. Також інтернет-юзери висловлюють припущення, що стрілець міг мати спільників, адже навряд чи він самотужки носив у кишенях штанів 150 важких набоїв до мисливської рушниці.

Мертвий Росляков фото
Фото мертвого Рослякова

Читайте також: Вибух у коледжі в Керчі: моторошні фото та відео з місця трагедії (18+)

Відомий Twitter-користувач RoksolanaToday&Крым висловив припущення, що виконавців злочину могло бути кілька – до 9 осіб. Також припускається, що Рослякова могли ліквідувати працівники Федеральної служби безпеки Росії.

Пацана використовували або підкинули вже мертвим. Застрелений у бік. Книжка прикриває кульові (поранення). Мета – як зазвичай – помочити в сортирах, прикрити крах усього в РФ,
– мовиться у повідомленні.

Читайте також: Підозрюваному в побоїщі в Керчі Рослякову проведуть посмертну психіатричну експертизу

Користувач RoksolanaToday&Крым також висловив переконання, що масове вбивство у коледжі в Керчі організували російські спецслужби, які після цього всіляко намагалися відвести увагу людей від суті, а Росляков був просто жертвою.

Гази, вибухи, застрелився в підборіддя невидимими кулями, вкиди, "помилилися" хлопчиком. Мільйон непотрібних деталей топлять, відводять від суті. Правда – в теракті, організованому спецслужбами РФ, загинуло 22 людини – 16 дітей, 5 дорослих і один нещасний пацан ("вбивця"). Все,
– мовиться у дописі.

Додамо, що в мережі опублікували ще одне фото мертвого Рослякова, зроблене з іншого ракурсу. Так, на знімку видно, що підозрюваний у масовому вбивстві був одягнений у футболку з написом "Ненависть".

Фото мертвого Рослякова футболка ненависть
Фото мертвого Рослякова

Дивіться відео про масове вбивство у коледжі в Керчі:

Нагадаємо, що 17 жовтня у політехнічному коледжі в окупованій Керчі хлопець влаштував масовий розстріл людей. Після цього він підірвав бомбу та застрелився у бібліотеці. Підозрюваним у скоєнні злочину є Владислав Росляков – студент цього ж коледжу.

Внаслідок масового побоїща в Керчі загинула 21 людина, ще понад 50 осіб зазнали поранень.

За фактом розстрілу та вибуху у коледжі в Керчі спершу відкрили справу про теракт, проте згодом перекваліфікували її на масове вбивство.