Про це він розповів у коментарі "Гордону".

На думку Тараса Чорновола, "Народним рухом" Савченко буде курирувати Віктор Медведчук.

"Вже був такий третій "Рух" українського політика Віктора Медведчука. Його тоді назвали "Рух за об'єднання". До нього був причетний нинішній лідер Опозиційного блоку Юрій Бойко, але курирувався і фінансувався він саме Медведчуком. Зараз буде абсолютно те ж саме. Савченко занадто часто, коли говорить заготовлені мови, оперує словами Медведчука. Я її сприймаю як людину, яка давно потрапила під його вплив. Вона вже зробила ряд заяв, які вигідні саме тій команді", – вважає він.

За словами експерта, окрім того Надія Савченко спекулює на імені його покійного батька – В'ячеслава Чорновола, який був одним зі співголів Народного руху України у 1992-1999 роках.

У Савченко сильно завищена самооцінка, це людина з нульовим інтелектом. За неї всі боролися, люди її підтримували, в тому числі і я. А вона приїхала і наплювала всім в душу, показала свою тупість і хамство. Зараз вона реалізовує чийсь проект. Просто подивіться на її виступи коли вона говорить від себе, а коли заготовленими фразами,
– підкреслив Чорновіл.

Нагадаємо, нещодавно нардеп від "Батьківщини" Надія Савченко заявила, що стає незалежним політиком і має намір сформувати політичну партію.