Що сказав Тимошенко

Для партії наявність секретарів міськрад від "Слуги народу" вигідна лише у політичному плані. Про це Тимошенко розповів у інтерв'ю Інтерфакс-Україна.

Читайте також Чому "Слуга народу" виборола найбільшу кількість мандатів в Україні: відповідь Фесенка

Якщо в міськраді або секретар, або заступник мера – представник провладної партії, то це вигідно і для мера. Природно, що і нам, але це не односторонній процес. Тому ми рухаємося у напрямку створення таких неформальних коаліцій, тому що формальні не передбачені,
– сказав Тимошенко.

За його словами, голови обласних рад, де партія "Слуга народу" добре представлена, також повинні бути представниками "слуг".

Зауважимо, Тимошенко також додав, наразі рівень комунікації з мерами міст України є на дуже низькому рівні. Однак процес налагодженням спілкування вже розпочався. Зокрема мова йде про обговорення питань щодо посилення карантину.

Слуги народу на місцевих виборах

  • За даними політолога Сергія Фесенка, провладна партія "Слуга народу" здобула найбільшу кількість голосів на місцевих виборах в Україні.
  • Зокрема кандидати від цієї партії лідирують за показником депутатських мандатів, кількістю голів територіальних громад, а також за місцями в обласних радах.
  • Однак найменше "Слугу народу" підтримали мешканці невеликих населених пунктів.