У селі Фуккінг мешкають усього 150 людей, тож увага туристів до тихого та спокійного краю не надто їх потішила. Річ у тім, що Фуккінг став майже меккою для туристів з усього світу, які розуміють англійську, пишуть Deutsche Welle і Politico.

Читайте також У Києві підприємець встановив пам’ятник Леніна: хотів трохи заробити

Англійською назва Fucking – фактично, лайка. Цим словом брутально позначають статевий акт. Селяни з Фуккінга розуміли це, але багато років відмовлялися від ідеї змінити назву.

Ще у 2004 році вони говорили: "Всі знають, що це слово означає англійською. Але для нас Фуккінг це Фуккінг. І залишиться Фуккінгом".

Фуккінг
Мешканці Фуккінгу майже 20 років не хотіли міняти назву села / Фото uberfacts

Утім, зрештою, люди не витримали. І через засилля туристів, і через безліч жартів та насмішок. А найбільше – через те, що всі знаки у селищі з написаною назвою поселення постійно крали на сувеніри.

У 2018 році, до слова, порнографічний сайт Pornhub запропонував безкоштовний преміумдоступ мешканцям Фуккінга, підтримуючи їхню любов до назви власного села. На жаль, ми не знаємо, чи скористалися фукківчанці цим подарунком.

Містечко Фуккінг через свою назву дуже популярне у туристів та жартівників: дивіться фото з соцмереж

Що ж у підсумку? Село Фуккінг, яке входить до складу муніципалітету Тарсдорф і неподалік кордону з Німеччиною, з 1 січня 2021 року називатиметься Фуггінг – Fugging.

Що робити тепер туристам? За 30 кілометрів від Фуккінгу розташоване село Петтінг – Petting. Його мешканці, кажуть, найближчим часом назву змінювати не планують.

Просто для настрою Білка з'їла несвіжу грушу, сп'яніла і стала зіркою мережі: кумедне відео