Після виборів у 2020 році Вакарчук подякував колишньому колезі за виборчу кампанію і за те, що партія пройшла до Київради. Про це Притула розповів в інтерв'ю "Українській правді".

Зверніть увагу Мені пропонували 2,5 мільйона доларів на виборчу кампанію, – Притула

Я йому (Вакарчукові – 24 канал) сказав, що в цьому так само є і його заслуги, тому що він був тою бабою-повитухою, яка прийняла мене в політику,
– зізнався Притула.

Він також наголосив, що, критикуючи відхід Вакарчука з політики, можливо, був надто різким у своїх висловах. Однак наразі непорозуміння залишилися у минулому. Притула розповів, що Вакарчук сам йому зателефонував, і вони "дуже мило поспілкувалися".

"Ми дуже мило поспілкувалися, останнім часом не мали такої нагоди. І я радий, що навіть з його відходом партія все одно залишається живим організмом", – наголосив Притула.

Що Притула казав про Вакарчука

У 2020 році Вакарчук вдруге склав мандат нардепа. Притула цим був дуже невдоволений. Під час передвиборчої кампанії місцевих виборів він заявив: "якщо я стану мером, через рік мені не набридне, і я не складу мандат". Українці побачили у цьому прямий закид у бік Вакарчука.

Згодом Притула пояснив свій вчинок тим, що, на його думку, рішення Вакарчука напередодні місцевих виборів могло стати ударом по репутації "Голосу". Однак Притула визнає, що міг би продемонструвати серйозність своїх намірів, не використовуючи Вакарчука, як приклад.

Що відомо про дільність Притули у "Голосі"

  • У 2019 році Притула балотувався до Верховної Ради 9 скликання від партії "Голос", однак не пройшов.
  • У 2020 році Притула балотувався від "Голосу" у мери Києва. Однак за результатами екзитполів, набрав лише 8,3% голосів виборців.