Зображення моделі поширив російський телеканал "Дождь".

Читайте також: Автора розслідувань про отруєння Скрипалів не пустили до Путіна на прес-конференцію

Пояснення виявилося не менш цинічним. У Russia Today заявили: шоколадний собор начебто відображає одну з найгучніших історій року, тому саме тому його відправили багатьом отримувачам у галузі мас-медіа та не тільки.

Ведуча телеканалу "Дождь" Анна Монгайт пожартувала в ефрі, відламавши шматочок шпиля під час ефіру:"З наступаючим вас! До зустрічі в січні Сподіваюся, я виживу".

За інформацією The Independent, влада Солсбері піддали дії RT критиці. "Дуже шкода, що для когось отруєння в Солсбері – привід для жартів", – заявив газеті член ради Солсбері Джо Брум, додавши, що жителі міста будуть "засмучені і розсерджені" від цієї новини.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". Батько і донька потрапили до лікарні і їм вдалося вижити.

Британське слідство з’ясувало, що отруїли Скрипалів працівники ГРУ Росії Олександр Петров (справжнє ім’я – Олександр Мішкін) та Руслан Боширов (справжнє ім’я – Анатолій Чепіга).