Навряд може бути щось гірше, ніж загравання в політику на життях людей. Про це заявив очільник області Олексій Петров, повідомляє Закарпатська ОДА.

Зверніть увагу Рекордні 8752 хворих на COVID-19 зареєстрували в Україні за добу

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв нарешті виявив бажання, як цього й передбачає закон, взяти на себе відповідальність за боротьбу із поширення коронавірусної інфекції в місті,
– заявив голова Закарпатської ОДА.

Він висловив сподівання, що найближчим часом урядова комісія з надзвичайних ситуацій за ініціативи мера Ужгорода дозволить роботу міського транспорту, закладів освіти й торгівлі в умовах червоної зони.

"Далі слово за ужгородською міською комісією, яка вже вирішуватиме, які додаткові обмеження вводити в Ужгороді. Моя позиція, як голови Закарпатської ОДА, збігається із вчорашнім рішенням державної комісії – карантинні заходи необхідно посилювати", – наголосив Олексій Петров.

Він заявив, що в Ужгороді нині критична ситуація з пандемією коронавірусу – міські лікарні заповнені важкими хворими, пацієнтів сьогодні відправляють в Мукачево та Сваляву.

Коротко про коронавірус на Закарпатті:

  • За увесь час пандемії в Закарпатській області захворіли 14 тисяч 470 людей. За темпами поширення це 12-ий регіон в Україні.
  • З усіх хворих 6 тисяч 644 людей вже встигли одужати. Втім 373 людей, на жаль, померли.