Про це повідомила Українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК), пише прес-служба штабу Операції Об'єднаних сил у Facebook.

Читайте також: Бойовики не зменшують активність на Донбасі: де було найгарячіше минулої доби

Так, серед озброєння, розміщеного з порушенням ліній відведення та за межами виділених місць, спостерігачі зафіксували 6 "Градів", 2 танки невстановленого типу ті 1 танк Т-72. Окрім того, у звіті йдеться про причіпні та самохідні гаубиці, протитанкові гармати "Рапіра" та 120-мм міномети.

Також у районі окупованого проросійськими бойовиками Золотого-5 безпілотник місії спостерігачів зафіксував три нові системи траншей загальною протяжністю у 70 м. Вони розташовані на подвір'ї житлового будинку.

Нагадаємо, упродовж доби 10 жовтня на окупованому Донбасі терористи 28 разів обстріляли українські позиції, 12 разів застосувавши заборонене озброєння. Внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців Об'єднаних сил загинули та троє зазнали поранень. Крім того, двоє військовослужбовців отримали смертельні поранення внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої.