В Україні виник скандал навколо учасниць фіналу українського Нацвідбору Євробачення сестер Анни та Марії Опанасюк. Дівчата, зокрема зазначили, що "Україна втратила Крим". Крім того вони не змогли відповісти на питання щодо нинішнього статусу Криму.

Читайте також: Скрипін про скандал на Євробаченні: У вас очі на сраці виросли, що ви стільки вати напхали

Якщо в Україні їхні заяви викликали неабиякий резонанс і на співачок полилися тонни критики, натомість у Росії дівчат підтримали.

"Не просто не визнали агресію Росії, – найкрутішим чином трималися під час хамського антиросійського інтерв'ю. Молодці", – наголосила пропагандистка Ольга Скабєєва.

Сказала слово й чинна депутатка Держдуми РФ і колишня так звана "прокурор Криму" Наталія Поклонська. На її думку, відповідь на питання щодо приналежності Криму є очевидною, тобто "це територія Російської Федерації".

"Українські націоналісти та журналісти, які шукають сенсації, постійно запитують: "Чий Крим?", тим самим намагаючись поставити людей у незручне становище. Ті ж, хто намагається дати об'єктивну та зважену відповідь, тут же зазнають негайного загальнонародного цькування", – переконує Поклонська у коментарі пропагандистській інформаційній агенції "РИА Новости".

Що відомо про скандал навколо гурту ANNA MARIA: дивіться відео