"Перепис населення" від Дубілета

Перший скандал тижня, як завжди, прийшов звідти, звідки ніхто не очікував. Пам'ятаєте "перепис населення", який провів міністр Дмитро Дубілет? Він викликав жваві дискусії і навіть суперечки.

Більше про скандал з Дубілетом – читайте тут.

Горедослідники створили скандал навколо методики підрахунку кількості українців – і тицьнувши пальцем в небо, вивели так званий коефіцієнт Дубілета.

У підсумку, міністр Кабміну був вимушений дати екстрену прес-конференцію і ще раз пояснити, як вони вели підрахунки. Щоб розвіяти усі сумніви. Одним словом – скандал вдалося погасити.

Відео блогу "Голобородько" про скандал з Дубілетом:

Обшуки на "1+1"

Здавалося, вже нічого не може тепер відволікти народних обранців від прийняття важливого рішення щодо ринку землі. Аж раптом розгорівся інший скандал, який з надлишком перекрив питання землі.

Більше про це читайте тут: Війна між Коломойським і Зеленським: якими можуть бути наслідки для України

Слідчі СБУ прийшли на обшук в редакцію "1+1". І не просто на канал, а саме туди, де працював раніше нардеп і колишній журналіст "плюсів" Олескандр Дубінський.

Що це? Наступ на свободу слова, про який в один голос заговорили люди Коломойського та їх друзі? Чи розслідування незаконного прослуховування прем'єра?

Відео блогу "Голобородько" про обшуки на "1+1":

Чому не варто розкручувати тему про Нефьодова

На попередніх двох скандалах тиждень не зупинився. Деякі люди, які себе чомусь називають журналістами, відрили відео з відпочинку очільника митниці Максима Нефьодова.

До теми: А в чому скандал: Нефьодов прокоментував пранкеру Джокеру свій похід на порно-шоу

І посипались коментарі моралізаторів. Знаєте, обговорювати це відео, як і знімати таке, як на мене, – доволі цинічно. Саме тому, програму про цей з пальця висмоктаний скандал я знімати не став.

Нефьодов розважався на порно-шоу: відео 18+

А що ж з ринком землі?

А що ж з землею, спитаєте ви? Та нічого. Частина депутатів у раді влаштували черговий етап циркової вистави зі штовханиною і блокуванням трибуни.

Важливо! Рада призупинила розгляд законопроєкту про ринок землі

Питання, яке справді важливе і доленосне для усієї країни – знову зависло. І коли воно буде вирішено – невідомо. Ймовірно, аж навесні. І це означає, що питання траншу від МВФ теж відкладається на весну.

Відео: Тимошенко блокувала президію