Авіакомпанія SkyUp закрила внутрішній маршрут Запоріжжя – Київ до кінця зимового розкладу 2020 – 2021 років. Про це повідомляє Avianews.

Важливо Авіакомпанія SkyUp ввела плату за реєстрацію в аеропорту: як заощадити

Причина скасування рейсу

За інформацією видання, SkyUp назвав причиною скасування рейсів "погіршення епідеміологічної ситуації та посилення карантину, а також значне зниження попиту на авіаперевезення".

Зауважимо, що раніше через незначний попит компанія закрила низку внутрішніх рейсів, зокрема за напрямками:

  • Львів – Київ;
  • Одеса – Київ.

Як повернути кошти за квитки

Повернення коштів за квитки авіакомпанія виконає на баланс, якщо бронювання оформлялося через сайт SkyUp. Пасажири можуть використовувати кошти з електронного рахунку на покупку нових квитків і послуг або замовити виведення коштів на карту.

Якщо квиток на скасований рейс оформлявся через агентство, мандрівникові слід звернутися за місцем придбання квитків для уточнення процедури повернення грошей,
– мовиться у повідомленні видання.

Актуально Авіакомпанія SkyUp ввела плату за реєстрацію в аеропорту: як заощадити

Зазначимо, що кілька тижнів тому польоти за маршрутом Київ – Запоріжжя з комерційних причин припинила авіакомпанія "Роза Вітрів". Після відходу SkyUp єдиним перевізником на лінії залишається "Мотор Січ".

Що відомо про SkyUp?

Це український лоукостер. Його зареєстрували у червні 2017 року Києві. Головний її акціонер – ТОВ "ACS-Україна", чиї власники – Тетяна і Юрій Альба є також власниками туристичного оператора Join UP!У перший рейс літак авіакомпанії вирушив 21 травня 2018 року.

2 жовтня 2018 року авіакомпанія отримала дозвіл на польоти в Європу. Флот компанії налічує 12 літаків Boeing 737-700 та Boeing 737-800.